red iphonecase

Datum: 2012-09-30 / Tid:16:09:33 / Kategori: Shopping
När vi var i stockholm i fredags köpte jag det här iphoneskalet/plånboken i rött läder. Jag har velat något sånt väldigt länge och köpte den på en gång när jag såg den på designtorget. Endast 129 kronor fick jag betala, jag trodde priset skulle vara mycket högre. Väldigt praktiskt och väldigt snyggt! 

Min kamera är tom

Datum: 2012-09-29 / Tid:14:19:38 / Kategori: Dagbok
Gammal men redigerad favoritbild från hösten 2010.
 
Hej. Det har inte blivit mycket skrivit här de senaste dagarna, bloggen har legat lite åt sidan. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, vad som är intressant för er... Jag har heller ingen inspiration till att fota för tillfället vilket är jättetråkigt. Idag tänkte jag ändå ge mig ut för att fota höstbilder, men det har regnat oavbrutet sen jag slog upp ögonen imorse, så den planen gick förlorad. Istället måste jag plugga, jag har några redovisningar i veckan och snart ett prov som behöver pluggas till. Dåliga betyg funkar inte nu. 
 
Igår hade vi ändå ledigt från skolan och det var väldigt skönt, jag var och inhandlade lite höstkläder med mamma och lillasyster i stockholm och fick ganska mycket fint med mig hem. Trots både lunch och fikapaus var iallafall jag väldigt trött när shoppingrundan var slut. Nu är min garderob lite mer påfylld fast min plånbok är nästan helt tom. 
 
Jag ska försöka fota lite mer nu i veckan och uppdatera dagligen med nytt. Hoppas jag. 

blåklocka

Datum: 2012-09-26 / Tid:18:55:00 / Kategori: Dagbok
Hej. Det känns som att det är fredag imorgon eftersom vi är lediga då det egentligen är fredag. En extra helgdag tackar man aldrig nej till. Idag jobbade jag bättre än på länge i skolan, vilket gjorde att jag förkänade lite PLL och missade serier efter skolan istället för plugg. Här om dagen fick jag också reda på att englandseleverna kommer hit i januari istället för februari, längtar verkligen, saknar alla (mest jenna) hur mycket som helst så det ska bli skitkul. 

Fotoutmaning - Fantasi

Datum: 2012-09-26 / Tid:11:32:00 / Kategori: Fotoutmaningen
Jag & Hanna har startat en fotoutmaning tillsammans. Det är en utmaning där vi varje vecka fotar och lägger upp en bild med ett tema. 
 
Den här veckan är jag så gaaaalet nöjd med min bild. Jag valde att fota såhär för att ja, att kunna flyga är ju bara fantasier, och i bilden ska det se ut som att modellen (min syster) flyger iväg. Eftersom jag tog bilden från grodperspektiv behövde jag bara photoshopa bort en smal remsa av marken, jag la också på en ljuseffekt i bakgrunden, drog upp kontrasten och det andra vanliga. Jag var verkligen jätteglad hela dagen efter den här bilden, och det är det som är så faschinerande med fotograferingen, man kan bli så häpen av vad man själv har åstadkommit och blir en fotografering lyckad kan man vara glad i flera timmar, kanske dagar till och med. 

vitt, svart & blått

Datum: 2012-09-24 / Tid:14:56:40 / Kategori: Outfit's

-Vit stickad tröja från JC - Blus från Primark - Jeans från Ginatricot-
Hej! Slutade klockan halv två idag, som vanligt på måndagar, vilket var superskönt. Våran klass hade jourfika på eftermiddagen också (man får det som belöning för att man har stått i disken, kiosken osv) och är fortfarande proppmätt... Egentligen måste jag plugga, men väljer att läsa min bok istället - Catching Fire. Så bra! 
Puss

en bild

Datum: 2012-09-23 / Tid:14:20:00 / Kategori: Självporträtt
 
Wäää, vet inte vad jag ska blogga om. Alls. Kom gärna med idéer kära ni! Annars hörs vi imorrn då. 
 

september rain

Datum: 2012-09-22 / Tid:19:34:11 / Kategori: Porträtt
 
Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/ 1.8

wellingtons

Datum: 2012-09-22 / Tid:17:48:17 / Kategori: Dagbok
Jag älskar ordet gummistövlar på engelska. Wellingtons. Typ det coolaste ordet på denna planet!
Den här bilden tog jag när jag hade en fotografering med min lillasyster imorse (i regnvädret, ja) men bilderna blev väldigt bra och jag kan inte annat än att vara stolt över mig själv. Tanken med fotograferingen vi hade idag var att få bra bilder till Fotoutmaningen, så jag kan tyvärr inte publicera de bästa föränn på Onsdag, så kika gärna in då. Jag tog lite andra porträtt lite spontant sådär på min syster när vi hade fotat klart för fotoutmaningen också som inte alls har samma tema, så jag kan lägga upp lite av dem senare ikväll. 
 
 
 
 

Spirits

Datum: 2012-09-21 / Tid:21:05:00 / Kategori: Dagbok
Hej. Jag har hållt på och fixa lite med designen nu ikväll, det blev inte så jättebra men ja. Jag kände för en förändring av den förra och det blev det ju iallafall. Jag ändrar det säkert imorgon eller senare ikväll igen, typiskt mig. Det är inte helt hundra än med allting, men jag är så trött just nu, så orkar inte fixa det. Det får bli imorgon eller något. Imorgon blir det ängelträff med konfan, funderar nämnligen på om jag ska fortsätta som ungdomsledare eller inte. Nu är jag trött på att ha på mig mina jeans, på att sitta här. Jag ska byta om till mjukisar, poppa lite popcorn, lägga mig i min mysiga säng och titta på någon film, puss

Hurry up, we're dreaming

Datum: 2012-09-20 / Tid:17:31:00 / Kategori: Dagbok
 
Hej på er alla fina, jag kom hem från skolan lite innan fyra och jag har precis druckit lite te. Det gör faktiskt inte min hals speciellt mycket bättre (jag har fortfarande extremt ont i halsen och är förkyld) men det är ju gott... Skoldagen gick ganska långsamt, men jag tycker iallafall att jag har kommit in i min "pluggrytm" nu vilket gör att jag kan sätta mig ned och jobba och faktiskt koncentrera mig på det jag ska, dock hann jag inte plugga så mycket idag, jag vet inte riktigt varför. Vi hade en del pass och sådant, men det känns som att jag skulle fått mer tid... Jaja, nu ska jag plugga med lite allt möjligt och jag börjar med musiken. Jag vill bara gå ut och fota, men väljer istället att plugga. Starkt jobbat av mig. Bilderna ovan fick stilla mitt fotobehov för den här dagen. 

Fotoutmaning - Musik

Datum: 2012-09-19 / Tid:18:27:52 / Kategori: Fotoutmaningen
Jag & Hanna har startat en fotoutmaning tillsammans. Det är en utmaning där vi varje vecka fotar och lägger upp en bild med ett tema. 
 
Tema: Musik. Jag valde att fota min mobil där jag också har min favoritlåt på; Princess of China, från albumet Mylo Xyloto, jag har också lagt på ett transparent lager med noter i photoshop ovanpå alltihopa. Jag tycker faktiskt bilden blev bättre än förväntat, och ännu lite bättre efter photoshopbehandlingen, haha. Måste bara upplysa om att plasten på framsidan av mobilen har vikt sig lite och blivit lite bucklig, därför ser den ut som den gör, den är alltså inte förstörd på något sätt.. Hoppas ni tycker om bilden :) 

My life is like a party

Datum: 2012-09-17 / Tid:11:55:49 / Kategori: Dagbok
Anledningar till att mitt liv är så party som det är: 
 
1. Jag har 3-4 finnar i pannan, varav en är den största jag någonsin haft och vi har klassfoto på onsdag. Jag får aldrig finnar annars och om jag får de så sitter de 4/5 fallen inte i ansiket. Snacka om timing. 
 
2. Jag är fortfarande sjuk och kan inte gå i skolan. Det låter otroligt men jag går hellre i skolan än sitter hemma och hostar sönder. 
 
3. Jag är hungrigare än hungrigast men har ingen aptit. Så dåligt det kan vara ibland. 
 
4. Idag är jag tvungen att plugga istället för att titta på mattias klum's teveprogram fridlyst på svtplay, och inte nog med det, det är matte jag ska plugga. Inte nåt roligt. Buhu. 
 
5. Det finns bara pissdåliga teveprogram just nu (och svtplay funkar inte) med halvtimmeslånga pauser för tv-shop's reklam. Precis det man önskar sig en grå, tråkig och sjuk dag. 
 
Ja, ni ser ju. Grymt partyliv. Kan inte önska mig nåt bättre.  

Little flower

Datum: 2012-09-16 / Tid:18:34:34 / Kategori: Natur

Dinner with friends

Datum: 2012-09-16 / Tid:18:21:00 / Kategori: Bildblogg Igår var jag på "middag" hos en av mina vänner och det var både roligt och mysigt (om man ser bort från min hemska förkylning då). Jag åkte hem ganska tidigt, jag mår ju som sakt fortfarande inte alls bra och jag vilade ändå hela hela dagen för att åka dit... men det vart det  värt. 

Söndagsmorgon

Datum: 2012-09-16 / Tid:10:48:35 / Kategori: Dagbok
Godmorgon, jag gick upp för runt tjugo minuter sen, sov 12 timmar inatt och mår fortfarande inte alls bra så jag har intagit plats i soffan för att titta på film, läsa och dricka te. Bättre kunde det ju varit. Idag ska jag vila, sova, försöka göra mig frisk och plugga lite, det behövs kan jag lova. Ha en bra dag. 

Förkyld

Datum: 2012-09-14 / Tid:10:29:40 / Kategori: Dagbok
Jag är förkyld idag och hemma från skolan. Har feber, ont i huvet, ont i halsen och är väldigt snorig. Just nu ligger jag i soffan och tittar på halvt värdelösa teveprogram samtidigt som jag klunkar mitt te och äter halstabletter. Jag tittar också på kläder på olika hemsidor, är så oerhört shoppingsugen! Pengarna bränner i plånboken (jag har ovanligt bra ekonomi just nu) och jag suktar efter nya höstkläder... Mamma har lovat mig en shoppingtur i stockholm den 28e, då vi har hemstudiedag! Nog om det. Regnet öser ner utanför, det är kallt och blåsigt, och det är på sätt och vis bra för mig, eftersom jag hatar att vara sjuk när det är bra väder. Nu ska jag försöka sova lite, jag sov knappt något alls inatt, jag mådde ännu sämre då än nu. Goodbyeee

13th of september

Datum: 2012-09-13 / Tid:17:27:00 / Kategori: Dagbok
Idag är det den trettonde september, torsdag, vi gick alltså "länge" i skolan idag, till halv fyra. Vi hade idrott (orientering) sista timmen, vi blev tvugna att springa själva - och jag som är värdelös på att läsa kartor! Men det gick iallafall mycket bättre än jag väntade mig. Annars försökte jag sy lite på mina byxor som inte blev riktigt klara i Falun, och så jobbade jag lite med det vanliga. Nu är Johanna hos mig och om en halvtimme ska vi träna. Jag känner tyvärr att jag börjar få ont i halsen, inte alls bra... 
 

Red

Datum: 2012-09-13 / Tid:14:51:00 / Kategori: NaturLavendel

Datum: 2012-09-12 / Tid:19:07:45 / Kategori: Dagbok

Fotoutmaning - Jeans

Datum: 2012-09-12 / Tid:18:23:56 / Kategori: Fotoutmaningen

Jag & Hanna har startat en fotoutmaning tillsammans. Det är en utmaning där vi varje vecka fotar och lägger upp en bild med ett tema. 
 
Så att ni vet - Bruset är pålagt, det är alltså meningen. 
Ja, temat jeans var ju verkligen lättare sagt än gjort. Fötter är aldrig särskilt fina, men jag gjorde det mest kreativa jag hade i min hjärna just i eftermiddags och superdåligt blev det ju inte, det blev faktiskt rätt coolt och annorlunda. Jag hade på mig ett par jeans som det syns en bit av och stod på en "jeansklädd" (okej, jag "klädde" pallen själv...) That's it. 

Today's

Datum: 2012-09-11 / Tid:18:33:00 / Kategori: Outfit's
 

-Klänning från Primark - Strumpbyxor & Kofta från H&M - Skor från DinSko- 
Idag hade jag på mig klänning i skolan! Men någon gång måste ju vara den första? 
 
Hej! Idag är det tisdag, vi gick till halv fyra alltså. Jag har pluggat NO sedan klockan fem ungefär och jag måste plugga hela kvällen, men snart ska jag äta något. Känner på mig att min kväll kommer bli oändlig med allt plugg. Nej, det här var verkligen ingen bra dag alls. Allt känns så tråkigt, jobbigt och tungt och jag orkar inte med det. Jag vill ingenting idag. Men det är ju en dag imorgon också! 

Green drops

Datum: 2012-09-10 / Tid:19:27:59 / Kategori: Dagbok

Hemstudiedag

Datum: 2012-09-10 / Tid:15:09:36 / Kategori: Dagbok
Vi har ju varit i Falun, så idag har vi hemstudiedag. Jag var hos tandläkaren tidigare idag, annars har jag bara pluggat, vilket verkligen behövs. Den här veckan har jag inte tid med något jag-ska-bara-gå-och-kolla-vad-det-är-för-mat och sen är man borta i en halvtimme, jag måste plugga järnet! Ikväll ska jag duscha osv och städa mitt stökiga rum. Adios! 

Purple rain

Datum: 2012-09-09 / Tid:19:45:02 / Kategori: Makro

Höstaster

Datum: 2012-09-09 / Tid:10:09:45 / Kategori: MakroFalun

Datum: 2012-09-08 / Tid:15:45:41 / Kategori: Blandade bilder
 

hemma

Datum: 2012-09-07 / Tid:19:58:07 / Kategori: Dagbok
Hej, nu är jag hemma igen efter en vecka i härliga falun. Det är lika roligt varje år, men i år kändes det extra kul och det kändes som att det gick bättre än vanligt med arbetet. Jag sydde ett par leopardmönstrade mjukisbyxor i slöjden (inte riktigt klar), lagade bra mat på hemkunskapen, gjorde en hyfsat fin bild och förstod det mesta utav kemin. Det som var mindre bra var att jag lärarna var pantade i vissa fall och att jag ramlade med inlinesen i backen första dagen och skaffade mig två rätt stora skrapsår. Trots det har vi haft så himla roligt, särskilt igår natt. Det har inte blivit så mycket sömn heller, så jag är riktigt trött nu. Halv nio ska jag kolla på reprisen av VMA som jag missade under falun-vistelsen och sedan sova. Imorgon kommer det bilder från falun, nu är jag för trött. 

Fotoutmaning - Självporträtt

Datum: 2012-09-05 / Tid:11:07:00 / Kategori: Fotoutmaningen

Jag & Hanna har startar en fotoutmaning tillsammans. Det är en utmaning där vi varje vecka fotar och lägger upp en bild med ett tema. 
 
Temat var ju självporträtt, och ja, vad kan man göra mer än att fota sig själv? Har fortfarande inte särskilt mycket inspiration, så det blev ju inget speciellt och unikt direkt men jag är ändå nöjd med bilden. Jag har ingen direkt motivering till det här direkt alltså. Hehe? 

Packar

Datum: 2012-09-02 / Tid:15:52:52 / Kategori: Dagbok
Nu har jag packat klart till falun, dit vi åker imorgon! Varje år åker vi upp dit och har hemkunskap, slöjd, bild och no vilket är väldigt roligt! Det känns tråkigt att det är sista gången, också konstigt att vi åker upp dit när det inte är snö, det har vi gjort varje år... Men det ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att allting går bra, för det är ungefär hela vårat betyg i de ämnena det gäller.

september

Datum: 2012-09-01 / Tid:17:37:00 / Kategori: Dagbok


Idag är det första dagen på september, på hösten, det här året.
Jag känner på mig att det här kommer bli en rolig, bra och spännande månad vilket jag ser framemot.
Men när det blir mörkare dagar kommer jag att sakna sommaren väldigt mycket. 
Hejdå augusti och sommaren.
Hej september och hösten. 
 
 
RSS 2.0