FALUN

Datum: 2012-01-30 / Tid:08:26:00 / Kategori: Resor
Japp, dagen är här. Idag åker vi till falun, kommer bli GRYMT. Det finns datorsal där, så jag uppdaterar kanske därifrån, men tyvärr så tror jag inte det. Kanske från blogg.se-appen med instagrambilder, men. Inga tidinställda heller, jag funderar inspiration medans jag är borta så jag kan visa massor när vi kommer hem! ha det så bra här hemma! Hörs på fredag igen, puss & kram till er!

Louise i svartvitt

Datum: 2012-01-29 / Tid:19:52:45 / Kategori: Porträtt
Inte världens finaste bilder, men helt okej. som vanligt är de tagna med min 40D + 50 mm/1.8 objektivet.

Nikon

Datum: 2012-01-29 / Tid:19:29:41 / Kategori: Makro
Det blir alltid så coola färger i Emmas lins. Why? Ingen aning. Jag har fotat lite med emma idag och försökte även fota min syster - en aning envis. hon vill bestämma precis allt själv, så det var inte det lättaste. De blev inte särskilt fina, men jag kanske redigerar och lägger upp några här sedan ändå.

TE PÅ EN SÖNDAG

Datum: 2012-01-29 / Tid:10:20:43 / Kategori: Mat
Godmorgon! jag har precis ätit lite frukost och idag blev det te bland annat. mamma köpte hem mitt favoritte igår, mums! Idag ska jag fota min lillasyster och packa klart det sista inför falun + ha en liten spastund så jag blir snygg inför resan. En avslappnande dag helt enkelt!

PACKAR

Datum: 2012-01-28 / Tid:17:01:00 / Kategori: Dagbok
hej! som jag har berättat så åker vi till falun på måndag! det ska bli hur roligt som helst. just nu håller jag på att packa i min rosa väska! okej, det mesta jag har är rosa. paris hilton liksom. eller? nej. ska försöka få plats med allt. Handdukarna, alla tjocka utekläder och lakanen tar så mycket plats!

HAIR DONUT

Datum: 2012-01-28 / Tid:13:50:20 / Kategori: Kreativt
hej! jag bestämde mig imorse för att göra en egen hairdonut, en sån där man har i håret för att få till en fin knut, ni vet. Det var superenkelt, gick snabbt och var lätt att göra. Jag valde att redigera bilden i lite "gammal" känsla den här gången som ni ser. puss!

Godisgallerian

Datum: 2012-01-27 / Tid:17:22:00 / Kategori: Mat
Efter skolan åkte jag och mina kompisar runt på ungefär alla affärer och köpt massor av godis till falun som vi åker till nästa vecka. Jag har redan börjat äta lite, men köpte ungefär ett kilo så det räcker nog. Om ungefär tre veckor ska jag få tandställning, så man får passa på nu innan.

blogg.se

Datum: 2012-01-27 / Tid:13:51:00 / Kategori: Design & Photoshop
Är det någon mer än jag som har sett det nya utseendet på startsidan? Jag blev otroligt förvånad när jag såg det. Jag skrev till och med in "blogg.se" en gång till i sökfältet (där uppe) jag trodde jag hade kommit fel. Men icke då. Jag tycker iallafall att designen som blogg.se har åstadkommit är snygg och stilren, vad tycker ni? :)

L O L L O

Datum: 2012-01-26 / Tid:19:29:00 / Kategori: Porträtt
Här är en bild på min lillasyster Louise eller Lollo, som alla kallar henne. Jag tog den i somras, men har inte sett den förän nu? Det var bara en bild som jag tog lite snabbt och sen blev den kvar i arkivet och jag varken redigerade eller visade den här. men jag tycker att den är väldigt somrig och ganska fin.

idrott, simning och dans

Datum: 2012-01-26 / Tid:17:54:34 / Kategori: Dagbok
Hejhej, dear friends. idrotten var "sista lektionen" idag kan man säga, för jag och mina kompisar är alltid så sega och efter har vi alltid rast. jag och emma åkte direkt till badhuset sen för att simma och sen kom mamma och hämtade mig och nu har jag precis ätit. om en timme ska jag iväg på dans och kommer hem klockan åtta. aktiv...?

nyponbuske

Datum: 2012-01-26 / Tid:17:29:00 / Kategori: Natur
Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8

Lite mer snö

Datum: 2012-01-26 / Tid:15:51:00 / Kategori: Natur
Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8

plugg och lite sånt där

Datum: 2012-01-25 / Tid:21:04:26 / Kategori: Dagbok
Hej, jag ber först och främst om ursäkt för dåligt bloggande nu. På måndag åker vi till falun, ska bli askönt att komma hemifrån, det blir verkligen en semster. Imorgon kommer jag knappt vara hemma överhuvudtaget, men jag har fixat lite tidinställda. Förlåt om min blogg inte är den roligaste nu, men jag försöker verkligen ändå. Hoppas det duger ett tag framöver. Nu ska jag fortsätta plugga på SO som vi har prov/läxförhör på den här veckan, på fredag faktiskt. Later!

fannys spotifylista

Datum: 2012-01-25 / Tid:19:51:35 / Kategori: Musik
Jag fick en önskan av en läsare. Hon ville att jag skulle lägga upp min spotifylista här, och självklart gör jag det. Jag har endast 33 låtar just nu, men det beror på att jag har rensat och tagit bort de som bara är där och som jag ändå aldrig lyssnar på. Klicka på bilden för att komma till min spotify, kanske hittar du en ny favoritlåt...?

Jane Austen - stolthet och fördom

Datum: 2012-01-24 / Tid:18:36:33 / Kategori: Dagbok

Pluggtime! Sitter i sängen och läser boken "stolthet & fördom" av Jane Austen. Man ska läsa en klassisk roman i svenskan. Ville bara uppdatera lite snabbt, puss!

snötäckta trädtoppar

Datum: 2012-01-24 / Tid:17:31:19 / Kategori: Natur


Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8
Bilden gick inte att ladda upp i png. För stor fil. Arg.
Hej kära vänner! klockan har redan hunnit bli halv sex snart och jag sitter i sängen och läser en klassisk bok till skolan, kollar runt på lite bloggar och lyssnar på spotify. Idag fick vi reda på falungrupperna, det blev inte alls som väntat enligt mig. Bland oss tjejer blev det lite bråk men det fixade sig tillslut. Imorgon har vi spanskaprov och jag har knappt tittat på det. Kanske är dags...?

skolavslutningen

Datum: 2012-01-23 / Tid:18:58:04 / Kategori: Porträtt
Jag, Johanna och Emma (i ordning) på skolavslutningen förra året. Jag hittade bilderna idag på Hannas blogg, hoppas det var okej! Får  underbara sommarkänslor när jag tittar på bilderna, men allt förstörs när jag tittar ut och ser gatan full av snö. Vill inte ha snö mera. Vill ha sommar. NU

new weak

Datum: 2012-01-23 / Tid:08:10:00 / Kategori: Dagbok
godmorgon! nu är det måndag igen då, början på en ny vecka. herregud, januari är ju snart slut?! Tiden går fort när man har roligt, som man säger. om en vecka åker vi till falun med skolan, taggad. Älskar det, en av de bästa veckorna på året. En tid att få vara borta från sin familj, vara med kompisarna dygnet runt, bara ha roliga ämnen och aldrig sova. jag ska däremot ha träslöjd vilket inte är lika kul, dom där maskinerna är så läskiga... nu ska jag dra mig mot skolan och hoppas att vi får reda på sovgrupperna till FALUN :D

L A L E H

Datum: 2012-01-22 / Tid:21:34:45 / Kategori: Musik
Laleh har släppt nytt.  Jag tycker hennes album är rätt bra, och klickar ni på bilden kommer ni spotify, direkt till det nya albumet. Alla låtar är behagliga och lite lugna, så det blir inte så att man lyssnar och det blir halvbra liksom. Även om man inte gillar texten i låten så är alltid melodin så underbar, så då kopplar man liksom bort det obehagliga i låten. Ja, lyssna själva istället, det råder jag er till!

RESA

Datum: 2012-01-22 / Tid:16:53:00 / Kategori: Resor
Det skulle vara underbart att just nu sitta på ett plan bort till ett varmt land för sol och bad. Längtar tills våren och sommaren kommer, men än är det bara Januari så jag får stå ut ett bra tag till. Det känns iallafall bra att vi nyss bokade en resa som går av stapeln om exakt 324 dagar...haha. Vi ska åka runt i dominikanska republiken och mexikanska golfen som ni ser på kartan till vänster mitt i mellan USA och Sydamerika. Vi ska besöka Bahamas och Aruba och kommer även att åka till öarna runt om på dagsutflykter. Döööör så underbart

vårkläder

Datum: 2012-01-22 / Tid:14:36:23 / Kategori: Shopping
Jag var som sakt ute på en liten shoppingrunda igår med mina kompisar. jag köpte bara de på bilderna + en bandaue bh som inte fick någon bra placering, så den fick inte vara med här. Allt kommer ifrån H&M och kostade 500 kronor tillsammans. Visst är de snygga plagg? längtar tills affärerna sparkar igång ordentligt med vårkläderna :D

L Ö R D A G

Datum: 2012-01-21 / Tid:15:58:09 / Kategori: Dagbok
Hejhej, kom för ett tag sen hem från shoppingturen. Jag köpte lite saker som ni får bilder på imorgon då det är dagsljus, ni vet. Nu ska jag ta mig i kragen, sätta på spotify och göra klart allt i bloggen. Jag har ganska mycket bilder från när jag var och fotade igår, så jag visar nog upp några senare. En är den ovan, även om den är tråkig.

snöstorm

Datum: 2012-01-20 / Tid:22:11:17 / Kategori: Dagbok
Hej! Idag efter skolan gick jag direkt och fotade, det var så sjukt fint väder ute. Det var kallt så jag var knappt levande när jag kom in (okej, där överdrev jag) men det var sjukt kallt. Nu har jag fixat det mesta av designen, det är bara dom där länkarna kvar och kopiering till arkivsida, inläggssida och kategorisida kvar. Imorgon åker jag in till västerås för lite shopping o så med J&E så det blir inte den bästa uppdateringen då heller, men jag har fixat lite tidinställt. Hoppas ni har en bra fredagskväll, själv är jag tröttare än tröttast. Ha det bäst!

designkaos

Datum: 2012-01-19 / Tid:18:26:22 / Kategori: Dagbok
I min blogg och stilmall är det just nu katastrof. mellanrum överallt och inga länkar, kommentarerna helt ihop trasslade och ja, u name it. Fick även klagomål från läsare, ops? Nu har jag varit duktig och insett att det inte fanns någon annan återvändå än att börja om från fashion. Jag ska göra om lite, byta header och försöka fixa det som gick snett från början. Blir förhoppningsvis klart imorgon kväll, så jag bloggar inte föränn då.

imorgon är det fredag

Datum: 2012-01-19 / Tid:16:25:20 / Kategori: Dagbok
Hej, det känns så bra att det är fredag imorgon! Vi hade idrott i skolan idag och jag har afhdnaihdnukxnawhg-ont i halsen och hostar. När jag är förkyld ibland får jag mina "andnignsattacker" då kan jag inte andas och det känns som att det sitter ett lock i luftrören och täpper igen. Disslike. Dessutom kunde jag knappast plugga idag och idrotten är inte heller så uppskattad eftersom jag är skitdålig på allt ungefär. Därför var den här dagen ett rätt stort miiiinuuus. Nu blir det SATC + plugg.

flower

Datum: 2012-01-18 / Tid:19:59:32 / Kategori: Natur

Jag har egentligen ingenting att skriva, känner mig sådär tom igen. Letade upp en bild från i somras bara.

Jag har iallafall varit och tränat på friskis och svettis idag för första gången. Min danskompis ville att jag skulle följa med henne och träna så jag tänkte - varför inte? Dessutom måste man ta tag i sitt liv nån gång. Imorgon är det även idrott i skolan + dans på kvällen, så jag ska nog ta och packa lite snart. Nu ska jag sluta tjata, vi hörs!

OnePiece

Datum: 2012-01-17 / Tid:21:52:01 / Kategori: Instagram
Hej! Jag har faktiskt gått och lagt mig i sängen och satt på ett avsnitt av SATC, det finns inget bättre! Jag tänkte jag skulle gå och lägga mig i tid idag så jag blir pigg imorgon, det lär bli en lång dag i skolan imorgon. Jag bloggar från mobilen så jag lägger upp en bild från instagram. Längtar nästan till tandställningen, hehe. Ha en fortsatt bra kväll och natt så hörs vi imorrn, puss och kram!

Fyrverkeier II

Datum: 2012-01-17 / Tid:19:27:00 / Kategori: Natur
Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8
Ovan här ser ni en bild på raketer/fyrverkerier jag tog på nyår. Jag tyckte den här bilden såg förjävlig ut innan jag hade redigerat den, men - voila! Säger man raketer eller fyrverkerier förresten...?

TÄVLAR HOS MATHILDA!

Datum: 2012-01-17 / Tid:17:10:05 / Kategori: Kreativt

Bilden är lånad av stenhoff.blogg.se
Just nu har Mathilda en tävling där man kan vinna ett weskins! Gilla inlägget på bloglovin och facebook och skriva bara "jag är med." För större chans skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen. Klicka på bilden så kommer du till bloggen!

BLOGLOVIN'

Datum: 2012-01-16 / Tid:14:01:00 / Kategori: Dagbok
Jag har gjort en egen bloglovin-ikon! Ni hittar den i menyn, klicka bara på den för att följa mig. Eller så kan ni klicka på bilden ovan! Jag gör gärna bloglovin' byten, så vill ni byta är det bara att kommentera, puss!

Beverly Hills 90210

Datum: 2012-01-16 / Tid:13:05:11 / Kategori: Dagbok

Såhär fula bilder och såhär ful får man bara vara när man är hemma och det inte är meningen att någon ska se en.
Jag har iallafall pluggat klart nu, så jag är väl ledig resten av dagen antar jag. Det här inlägget är faktiskt tillägnat till min kära Beverly Hills 90210 tröja, men jag blv bara tvungen att berätta lite om mitt tillstånd först. Lite egogirl. Nog tjatat om det, nu till tröjan. Köpte den -09 på bikbok och det är typ världens skönaste. Den börjar bli lite trasig, gamal och ful, så jag känner att jag behöver en ny favorit. På fredag ska jag åka till västerås (tror jag?) med emma och johanna och jag skulle bli bra glad om jag hittade en ny mysis på bikbok.

Ledig måndag

Datum: 2012-01-16 / Tid:11:32:05 / Kategori: Dagbok


Några bilder från en frukost hos Emma. Vi kan väl iallafall låssas att bilderna var tagna imorse?

Jag går inte i skolan idag, som alla andra gör. Jag har hemstudiedag idag också, är det inte härligt? Dessutom är jag klar med hemstudieuppgifterna, så jag behöver inte jobba någonting med dom, men som jag skrev måste jag jobba med lite annat. Jag har precis tagit en lång dusch och ska nog gå och klä på mig nu, hörs!

vinterbild III

Datum: 2012-01-15 / Tid:20:50:08 / Kategori: Natur
Hej på er! Fick reda på idag att jag har vunnit en illustation av Lovisa! Jag blev jätteglad hihi, man vinner ju aldrig tävlingar och sånt, men ibland så! Imorgon ska jag börja lite med det nya arbetet för terminen, käns som att jag behöver göra det eftersom det var en del jobb från förra terminen som aldrig blev klart. later buddies

sista plugget

Datum: 2012-01-15 / Tid:14:38:50 / Kategori: Bildblogg



Lite allmänt tråkiga bilder tagna ungefär nyss...

Jag har precis gjort klart alla hemstudieuppgifter, skönt! Jag var nästan klar med allt i torsdags men idag gjorde jag hemkunskapen som jag inte gjorde då, och så rättade jag lite fel i texterna osv. Jag har även gjort två novellanalyser, känner mig grym! Nu ska jag sitta och redigera lite i photoshop med lugn och mysig musik och sen belönar jag mig själv med SATC, som vanligt då :D

vinterbild II

Datum: 2012-01-14 / Tid:13:11:00 / Kategori: Natur

Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8
Har inget särskilt att skriva, så ni får se en bild istället, later...

plattången tar semester

Datum: 2012-01-14 / Tid:11:11:49 / Kategori: Kreativt
Jag har tagit det största beslutet av dem alla: Jag ska sluta platta håret. Okej, inte helt. Jag ska försöka platta så lite som möjligt och nu har jag inte plattat håret på hela veckan, utom igår då. Jag kan få platta någon gång ibland, men ska försöka att låta bli. Det blir som ett beroende, men kan bara inte låta bli, hihi. Tycker ni det låter som en bra idé?

FAVORIT APPAR

Datum: 2012-01-13 / Tid:15:20:49 / Kategori: Dagbok

Instagram - Temple Run - Blogg.se - Smurfs
Monsterisland - Twitter - Where is my water? - OvenBreak 
PS Express - Spotify - Pixlromatic - Ibooks

Det var någon (utan namn) som ville att jag skulle visa mina favoritappar, och här är dem! Måste bara tillägga att Spotify, Where is my water och Twitter även finns för Android. och glöm inte att apparna inte bara är för iphone, utan även ipad och ipod!

Instagram - Hemstudiedag

Datum: 2012-01-12 / Tid:14:39:00 / Kategori: Dagbok
Hello buddies! sitter hemma hos Emma nu, jag bloggar lite i smyg, jag är så busig så. Emma sitter på andra sidan bordet så hon ser inte...Hon kommer säkert märka det sen, eftersom hon läser min blogg. Vi har gjort chokladbollar (bilden) och jag tog med mig min lilla kompis för att kunna plugga bättre. Jag har nästan skrivit en hel sida SO, svenskauppgiften, geografin och lite matte. Känner mig så stolt! Nu ska jag fortsätta med pluggandet så inte Emma blir sur (för jag sa nyss åt henne att inte spela smurfvillage och plugga istället) och så sitter jag här... Haha :D

gammal bild

Datum: 2012-01-11 / Tid:17:54:55 / Kategori: Dagbok
Hej! Nu sitter jag hemma hos emma och hon håller på och fixar mitt hår som är fluffigare än någonsin (där överdrev jag lite) haha. Vi ska nog inte göra något speciellt ikväll, jag ska sova här och imorgon ska vi plugga, vi har nämnligen hemstudiedag torsdag, fredag och måndag! Jag bloggar mer imorgon, puss ♥

vinterbilder

Datum: 2012-01-10 / Tid:12:41:53 / Kategori: Dagbok

Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8
Bild 1: intensitet - kontrast - mättnad - kylfilter
Bild 2: beskär - intensitet - kontrast - mättnad - nyans - färglager (ffc9c9)

Båda bilderna är tagna idag, men i olika ljus och olika redigerade, så bilderna är inte i samma stil som ni kanske ser. Jag är fortfarande inte så bra på photoshop men jag kan en del, det tar nog ett tag och lära sig det mesta. Jag gillar den översta mest, helt klart.

teenager posts

Datum: 2012-01-10 / Tid:11:56:17 / Kategori: Kreativt
Jag älskar verkligen teenagerposts, det är så roligt att läsa de korta texterna, se hur det mesta stämmer in på sig själv och spara dem man gillar mest. Stort tack till de som skapat de här roliga texterna, klicka här för att komma till sidan! (teenagerposts.tumblr.com)

it's me, you remember?

Datum: 2012-01-09 / Tid:23:18:46 / Kategori: Dagbok
Canon eos 40D + Canon ef 50 mm II/1.8
Hej på er. Nu är jag alltså här igen, jag fortsätter att blogga på som vanligt och jag lovar att uppdatera bättre nu, det behövs nog nu när jag har varit borta ett tag. Endast tre dagar borta, men jag saknade helt enkelt att blogga och få söta kommentarer. Tack till mina vänner (som ställer upp för mig vad som än händer) och tack till er gulliga läsare som har klickat er in här trots att jag inte har kommit med något nytt. Vad har jag gjort nu då, när jag inte har bloggat? Kan berätta att jag har ritat, gått i kyrkan en gång, pluggat, sovit och varit med mina vänner. Det kändes skönt men samtidigt tomt att inte blogga, men som sakt: nu är jag tillbaka.
Stay tuned lovers! / Fanny

you are the only exception

Datum: 2012-01-06 / Tid:16:49:03 / Kategori: Självporträtt
Canon eos 40D + Canon ef-s 28-105 mm
Hej på er! Jag har inte orkat uppdatera föränn nu, är så trött att jag tror jag somnar snart. Det blev en lång natt hos Emma, gick upp halv tolv sen. När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på "det vanliga" och nu lyssnar jag på fin musik och redigerar lite. Ikväll ska jag göra absolut ingenting, jag orkar helt enkelt inte. Någon uppdatering orkar jag med ändå, puss
jag tog bort inlägget under för det blev helt stört, jag orkade inte

my lovely pink stuff

Datum: 2012-01-05 / Tid:14:02:11 / Kategori: -
mina mysiga strumpor, min lilla söta väska och min iphone med världens gulligaste skal! Hade på mig strumporna imorse, hittade väskan och bytte skal så jag fick för mig att "produktfotografera" lite. typiskt mig!
Idag gick jag upp runt halv tolv och tog en lång, varm dusch. Sen följde jag med mamma och handlade och har precis ätit lunch. Just nu har jag inget speciellt för mig, ska städa lite i mitt rum och packa iordning lite inför ikväll då jag ska sova hos Emma. Jag bloggar nog någon mer gång innan jag åker iallafall ♥

johanna III

Datum: 2012-01-04 / Tid:18:10:00 / Kategori: -


Hej på er! Jag var hos Johanna idag, vi tillbringade en del av dagen tillsammans innan jag skulle till tandläkarn på någon kontroll före tandställning. Det tog bara en kvart hos tandläkarn, snabbkoll tydligen. Fick iallafall godkänt av mamma idag (på riktigt) att tapetsera om i mitt rum och förändra lite granna. Är typ överlycklig! Ny inredning - here i come!

purple shade

Datum: 2012-01-03 / Tid:17:28:20 / Kategori: -
vad har jag gjort idag? Ingenting. Det är ju jätteskönt att sova till tolv och sen gå upp och äta frukost i typ en timme och sega sig igenom hela dagen, men det är jävligt långtråkigt. Jag känner mig så himla ensam idag, allting är så tråkigt. Jag får väl hämta sex and the city-boxen (min nya bästavän...)

we skins - big ben

Datum: 2012-01-03 / Tid:16:20:48 / Kategori: -
För er som inte vet vad WeSkins är: Det är en sida där man beställer ett egendesignat skydd till sin telefon. Det finns till en rad olika telefoner förutom Iphone man kan beställa till. Det kostar 149:- och har en leveranstid på 3-4 dagar.

Jag har designat det här på WeSkins, och funderar på ifall jag ska beställa det. Eller ska man byta bild? Jag sitter just nu och funderar och fundrerar... Eftersom man måste ändra bilden till 713x1337 pixlar så att det passar iphonen blir bilden ganska långsmal, därför är det bra att ta en bild som är på det hållet från början. Älskar det här med WeSkins, att man kan designa själv med bilder och texter och allt vad man vill ha.

idag är det...måndag?!

Datum: 2012-01-02 / Tid:20:09:41 / Kategori: -
man håller inte riktigt koll på dagarna när man är ledig. Är det bara jag som inte vet vilken dag det är när jag är ledig? Den här måndagen har jag tillbringat hos Emma. Just nu ligger jag i sängen och skriver - känner mig väldigt töntig faktiskt. Jag tycker väldigt mycket om att skriva, rita, pussla och pyssla, läsa, kolla på film och serier och bara mysa. Jag är egentligen rätt mycket själv, haha. Ska fortsätta med det lite mysiga livet denna kväll, puss ♥

frukost

Datum: 2012-01-02 / Tid:11:44:21 / Kategori: -
Goodmorning everyone! Just nu sitter jag i soffan och äter frukost samtidigt som jag bloggar och kollar på teve. hmm...? Jag vaknade 10.40 ungefär, och snart ska jag åka till Emma. Jag är jättenöjd med redigeringen av bilden och att jag lär mig mer och mer av photoshop. Jag kommer nog inte uppdatera när jag är hos Emma så vi hörs ikväll igen, förhoppningsvis. Puss ♥

LET IT BE WHAT IT WANT TO BE

Datum: 2012-01-01 / Tid:20:22:41 / Kategori: -
Ligger just nu i sängen och tittar på favoriten i onepiece med ett glas julmust. Har legat här i drygt en timme och hunnit se tre avsnitt. ska nog gå och pussla lite med syrran snart. Det här är en av de få dagarna på hela året jag inte fixar mig alls. Jag är väldigt trött trots att jag inte gjorde mycket alls igår (fast jag gick och la mig halv fyra) och gick upp halv två idag. Vi hörs senare (eller imorgon) puss!

fyrverkerier

Datum: 2012-01-01 / Tid:16:10:22 / Kategori: -
Jag är så nöjd med de här raketbilderna, tycker det är riktigt fint. För att vara jag, awesome! Jag är riktigt nöjd med bilderna, till skillnad från förra året. Det märks faktiskt att jag har blivit mer "erfaren" när det gäller fotografering när man jämnför de här med de från förra året.
RSS 2.0