Årsresumé

Datum: 2012-12-31 / Tid:17:49:56 / Kategori: Blandade bilder
Varning för långt inlägg!  Ja, jag tänkte göra en årsresumé av året som gått. Innan vill jag bara säga att det här året har varit ett av de bästa! Och det blir nog svårt för 2013 ska slå det här alltså! 
 
Januari
I januari började jag vårterminen i åttan. Jag vann ett weskin till min telefon (haha), åkte till falun med skolan. Jag fotade ganska mycket och hängde en hel del med mina kompisar. Februari 
Kom hem från falun och åkte på en rejäl förkylning, var hemma från skolan i nio dagar tror jag. Och just det;  min tandställning sattes in. Annars gjorde jag nog inget särskilt, utom det vanliga. 
 
Mars
Det började bli vår. Cyklade till skolan för första gången på året, var mycket med kompisar och lite fester blev det också kommer jag ihåg. Jag fotade i skogen med Johanna, vi gick också till kyrkan ganska många gånger och hade någon träff med konfagruppen. Fotade också mycket självporträtt. 
 
April
Påsk! Jag hade alltså påsklov, åkte och shoppade massor i stockholm, gick in på hollister för första gången... Hade frågestund som fick närmre 100 frågor och jag hade som mest läsare under den här tiden också. 


Maj
Det blev riktig sommarvärme i maj. Hade på mig shorts i skolan, låg ständigt och solade med kompisarna på kullen på skolan och badade i poolen. Åt jordgubbar och åkte till grönan med kära vänner. 
 
Juni
Det var skolavslutning. Hade en riktigt bra skolavslutningsdag med klasskompisarna och hade en riktigt rolig kväll med vännerna. Den 13:e åkte också 20 elever från årskurs 8 till England i en vecka. Vi gick i skolan med dem och alla bodde hos varsin värdfamilj. Jag lärde mig mycket engelska och kan nu prata nästan flytande, träffade många nya personer. Det gav verkligen mycket. Och så var det så himla kul! Firade midsommar och den 24:e åkte vi på konfirmationsläger. 


Juli
Var på konfaläger med världens bästa konfagrupp. Den 8:e juli konfirmerade jag mig äntligen! Resten av juli var ganska regning. Jag spelade golf i stort sätt varje dag och var mycket med vännerna. Fotade riktigt bra porträtt på Moa. 
 
Augusti
Njöt utav det sista av sommaren. Åkte Gokart med mina vänner och gjorde massor av roliga saker! Den 15:e fyllde jag år och mina vänner kom hit och firade mig. Sen började skolan också. Jag börjde i 9:an. Fotade mer än någonsin också. 
 
September
Åkte till Falun för sista gången. Ramlade i en backe och blev som ett plåsterpaket hela veckan, klant. Var iallafall grymt roligt och sorgligt. Det blev höst. Jag var sjuk. Vi firade Emmas födelsedag. Shoppade i Stockholm. Fotade mycket macro. 


Oktober
Shoppade alldeles för mycket, hade temavecka i skolan, något som verkligen var sjukt roligt! Började mitt nyttiga liv och åt sunt och tränade bra. Första frosten också. 
 
November
Fick nya converse, stressade och jobbade som en galning med skolan. Fortsatte med mitt nyttiga liv. Fotade inte så mycket, hann helt enkelt inte, men när jag gjorde det var det mest i svartvitt. 
 
December
Genomled en sista vecka i skolan. Tog bort min tandställning gjorde jag också! Den 11:e åkte jag och min familj bort på semester till aruba där jag tillbringade halva december. En oförglömlig resa, riktigt bra! Kom hem den 26:e, träffade vänner och slappade. Fick mina betyg hemskickade och har höjt mitt meritvärde med 20 poäng om jag inte minns fel. Avslutar året med, tyvärr, förkylning och feber på självaste nyårsafton. 


The islands

Datum: 2012-12-29 / Tid:18:29:00 / Kategori: Dagbok
På bilden ser ni en skylt, som visar var Divi Resorts finns, den stod en bit ifrån området där golfbanan låg. Jag tyckte den var ganska cool faktiskt! 
 
Jag har inte skrivit några fler inlägg sedan jag kom hem, men jag har gjort massa annat. Jag har träffat mina kompisar och så har jag hållt på att fixa lite fotoböcker, en till mig och en till familjen. Och det tar tid vill jag lova!  Imorgon ska jag göra lite saker med familjen, eftersom vi gör det väldigt sällan. Nu när alla är lediga så passar det ju rätt bra också. Hörs senare med fler bilder och skrift från och om resan! 
 

HEMMA!

Datum: 2012-12-26 / Tid:23:54:00 / Kategori: Resor
Hej igen! Nu är jag äntligen tillbaka efter ett två veckors långt uppehåll, jag var ju som sagt med min familj på semester på aruba. Vädret var varierande men mestadels bra. Det blev mest sol, bad och en del shopping för våran del. Det finns inte särskilt mycket att göra på aruba alls utom det. Vi åkte på jeepsafari där vi också snorklade, men inget mer än så. Landskapet i övrigt är som en öken ungefär...  Vi bodde på en anläggning som hette Divi Resorts och just hotellet vi bodde på hette Divi Aruba All Inclusive. Hotellen som var omkring 5 stycken utgjorde en stor och fin anläggning. Stränderna var jättevackra och vattnet kristallklart. Det allra, allra bästa med resan var ändå att man slapp tänka på någonting. Allting var bara så bra och man levde livet, det var så lätt allting, man behövde inte oroa sig eller stressa upp sig. Flygresan hem är dock en annan historia, 21 timmar på resande fot och det helt utan mat och riktigt jävla dåligt flygbolag. Trots det så var den här resan något utav det bästa jag upplevt i mina dagar och det är först nu efterråt man inser det. Jag skulle lätt kunna åka tillbaka nästa år igen. 
Le me på stranden i en glamourös pose! 

Aruba, 11/12 - 26/12

Datum: 2012-12-11 / Tid:04:25:00 / Kategori: Resor
Bild från vings hemsida 
 
Idag, 11 december 2012, åker jag med min familj till Aruba. Aruba är en liten ö som ligger i Karabiska havet. Det ska bli så skönt att vara borta i två veckor och bara sola, bada, spela golf, shoppa och såklart fota. Jag har som sagt aldrig varit utomlands på vintern förut, och jag har inte heller åkt utanför europa någon gång i mitt liv. Det enda negativa är den 13 timmars långa flygturen, dock sitter vi i första klass, inte alls dumt faktiskt! Jag lägger kanske upp någonting från pappas Ipad eller min Iphone, men det är absolut inget jag lovar. Ha det så himla bra här hemma i kylan, så hörs vi när jag kommer hem.
Puss & Kram!

Packar

Datum: 2012-12-09 / Tid:13:07:20 / Kategori: Dagbok
En utav de allra roligaste sakerna jag vet är att packa inför en semester. På bilderna ser ni min solhatt, mina prickiga flipflops och samligen av olästa böcker jag köpte för ungefär ett halvår sedan, jag har sparat dem till just denna resa. Vi åker på tisdag, bara två dagar kvar (!!!) och jag är extremt exhalterad. För det första har jag aldrig varit utanför europa och för det andra har jag aldrig åkt utomlands på vintern. Imorgon är det min sista skoldag av höstterminen i nian, och då har jag två redovisningar som ska göras, som alltså måste pluggas till nu. Hörs! 

Crystals

Datum: 2012-12-09 / Tid:10:45:19 / Kategori: Makro
Idag är det kallt. Jag tog bilderna nedan för ungefär en timme sen, hade precis vaknat och såg det här! Då tror jag att det var -17 eller något sånt.
Iskallt uterum = Perfekt för fina bilder! 

Louise

Datum: 2012-12-06 / Tid:10:11:04 / Kategori: Porträtt

We live on the northpole

Datum: 2012-12-03 / Tid:19:48:19 / Kategori: Dagbok
Idag när jag kom hem gick jag ut och fotade lite bilder när jag smilade stort i min tjocktröja och min kanintoffsmössa. Allt detta i -18 grader bara för att visa er mitt fina tandstälningslösa leende. Det känns som att vi bor på nordpolen och tack vare det här isbjörnsklimatet måste jag varje morgon betala 24 kronor för att åka buss till skolan eftersom man dör om man går, håret fryser och man har risk att skjuta ut istappar om man nyser. Det finns iallafall något mysigt med denna rysskyla och det är självklart snön. Det är så, så fint. 
 
Tillbaka till tandställningen... Jag åkte till tandläkaren klockan halv tio imorse och kom ut därifrån strax före halv ett, dvs jag var i skolan i endast en timme idag. Jag har bara haft tandställning i tio månader nästan exakt och jag tyckte ändå att det var ganska jobbigt att ha skroten i munnen. Därför tycker jag riktigt synd om dem som måste ha sin i två hela år. Hur jobbigt måste inte det vara? 

Oh, winter is here

Datum: 2012-12-01 / Tid:14:42:36 / Kategori: Självporträtt
Idag är det första decemer, premiär för julkalendern och jag ska baka pepparkakor när jag har gjort klart matten. Första riktiga snön kom i veckan och det har blivit riktigt mycket faktiskt. I förmiddags var det soligt och snön glittrade så jag gick ut och fotade lite roliga självporträtt, dock var det ganska kallt. Det är nu man tycker om vintern som mest, sedan blir det inte lika kul längre...
RSS 2.0